Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

# Sun hits the sky..!! #


Λοιπόν δεν ξέρω τι συμβαίνει με την Άνοιξη.. Αλλά σίγουρα κάτι συμβαίνει!! Δεν ξέρω για εσάς [ θα με ενδιέφερε να μάθω όμως ], αλλά εγώ μόλις βλέπω ήλιο, νιώθω σαν τον Batman. Εντάξει, ατυχές στο συγκεκριμένο παράδειγμα, αλλά είναι ο αγαπημένος μου. Είναι τέλος πάντων, σαν να αποκτώ υπερδυνάμεις, σωματικά και ψυχικά. Όλους τους καταβάλλει η ζέστη και ο δυνατός ήλιος πάνω από το κεφάλι τους, εμένα με κάνει να νιώθω ζωντανή. Όχι μόνο εμένα δηλαδή, αλλά εγώ το απολαμβάνω τόσο, ώστε ΚΑΙ το περιμένω ΚΑΙ το εξυμνώ!! Η φίλη μου Δήμητρα θα έχει ανεβάσει πίεση τώρα, το ξέρω..

Δεν ξέρω τι πιστεύετε εσείς..Αν ο ήλιος μας δίνει τόση δύναμη ώστε να αντιμετωπίζουμε τα πάντα και να μην αφήνουμε τίποτα να μας στεναχωρεί για πολύ [γιατί εγώ αυτό νιώθω], αν το φως και μόνο μας γεμίζει υποσυνείδητα με αισιοδοξία, αν απλά, είναι τόσο φωτεινός που δεν μας επιτρέπει να βλέπουμε ούτε δυσκολίες, ούτε προβλήματα, ούτε τίποτα άλλο εκτός από αυτόν.. Και να σας πω και κάτι..? Καθόλου δεν με πειράζει, γιατί μ’ αρέσει τόσο πολύ να τον βλέπω!! Και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.. Ας απολαύσουμε λοιπόν τις όμορφες αυτές μέρες και ας τις κάνουμε αν είναι δυνατόν ακόμα καλύτερες.


Και αν σας έμεινε η ιδέα ότι ο ήλιος σας «στραβώνει» και δεν βλέπετε καθαρά, να ξέρετε πως ο Ήλιος αναφέρεται σε παλαιότερα κείμενα ως «Ήλιος Πανόπτης», δηλαδή αυτός που βλέπει τα πάντα. Μπορεί να μην μπορείτε να τον δείτε ποτέ καθαρά [πόσο μαγικό είναι τώρα αυτό..?? ] αλλά εκείνος φωτίζει τα πάντα, καλά και άσχημα, για να τα δείτε εσείς! Και βλέποντάς τα έτσι καθαρά, αυτά που τόσο σας στεναχωρούσαν, τελικά δεν έχουν τόση σημασία.. Ε..??

2 σχόλια:

  1. Ναι, αλλά θέλω να κάνω like και δε μ΄αφήνεις! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλος πάντων. Επειδή μ' άρεσε αυτό με τον ήλιο τον Πανόπτη..[χοχοχοοοο] Εξάλλου.. αν δεν υπήρχε ο ήλιος, πως θα εκτιμούσα μια όμορφη συννεφιασμένη μέρα..;; :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή